Bejeweled-hedelmäpeli koukuttaa ja palkitsee

Bejeweled on tuttu älypeli, jota pelataan niin nettisivuilla, kännyköissä, kuin Facebookissakin. Bejeweledistä on tehty myös mainio hedelmäpeli, jossa Bejewelediä pelataan oikealla rahalla.

Bejeweledissä tarkoitus on muodostaa 5×5 ruudukkoon mahdollisimman pitkiä jalokivirivejä pystyyn tai vaakaan. Kun vähintään kolme samanlaista jalokiveä on vierekkäin, ne poistuvat ruudulta. Jäljelle jääneeseen tyhjään tilaan putoaa lisää jalokiviä, joista niistäkin voi muodostua jalokiviä.

Peliä piristävät entisestään sen kolme isoa voittoa. Viidellä Bejeweled-merkillä voittaa panoksen 1 000 kertaisena. Viisi samaa jalokiveä vaakarivillä tuo 8 000 kertaa panoksen kokoisen voiton. Viisi Beweled-merkkiä voittolinjalla 10 tuo 20 000 kertaisen voiton. Jo 0,5€ panoksella suurin voitto on siis tasan 10 000 euroa.

Tavallisiin hedelmäpeleihin tottuneelle peli voi tuntua alkuun kummalliselta. Pikkuhiljaa kuitenkin paljastuu, että peli on todella hauska. Tästä hyvä todiste on sekin, että Beweledin peli-ideaa on kopioitu moniin muihinkin hedelmäpeleihin, kuten huippusuosittuun Gonzos Questiin

Pelaa >