Kulta-Jaska netissä

Kulta-Jaska on aito kotimainen hedelmäpelihitti. Harmillisesti sitä ei kuitenkaan voi pelata netissä missään, joten Jaskalle joutuu etsimään netistä korvikkeet. Se sentään onnistuu, joten tässä pari Kulta-Jaskaa muistuttavaa netti-hedelmäpeliä.

Pelaa Kulta-Jaskaa muistuttavia hedelmäpelejä

Gonzos Quest Gonzos Quest

Gonzos Quest on huippuhauska hedelmäpeli, jossa etsitään El Doradon kulta-aarteita. Putoavat palikat räjäyttävät tiesi voittoon.

Pelaa >>
Dead or Alive Dead or Alive

Länkkäripeli Dead or Alive on tunnelmallinen hedelmäpeli, jossa on hauska jokeripyöräytyspeli, joka takaa kunnon voitot.

Pelaa >>

Jaskan nettikaverit

Kulta-Jaskassa on 10 voittolinjaa ja 5 rullaa. Siinä on kaksi bonuspeliä ja vapaapeli. Jaskaa voi pelata 10 sentin panoksesta euron panokseen asti. Suurin mahdollinen voitto 1€ panoksella on 50€.

Netissä Kulta-Jaskaa ei voi pelata. Sitä ei ole edes RAY:n omassa netticasinossa. Kulta-Jaskan ystävänä ei kuitenkaan tarvitse vajota murheen alhoon: netissä voi pelata hyvin samankaltaisia pelejä: viiden rullan ja 10 voittolinjan pelit kun eivät varsinaisesti ole harvinaisuuksia.

Nettipelien tärkein ero Kulta-Jaskaan on, että netin hedelmäpeleissä on useimmiten vain yksi bonuspeli, mutta toisaalta voitot ovat rutkasti suuremmat. Jackpot-hedelmäpeleissä poteissa on satoja tuhansia tai jopa vielä suurempia voittoja, mutta normaaleissakin peleissä voi voittaa panoksen vähintään tuhatkertaisena takaisin: euron panoksella tienaisi tonnin.

Kulta Jaskalle hyviä netti-vaihtoehtoja ovat ainakin Gonzos Quest ja Dead or Alive -pelit, jotka molemmat ovat nimestään huolimatta suomenkielisiä. Peleistä Dead or Alive muistuttaa enemmän kuin vähän Kulta-Jaskaa, kun taas Gonzos Quest on hieman erilainen, mutta takuulla yhtä hauska peli.

Gonzos Questissa etsitään viidakosta Inkojen kulta-aarretta. Rullien pyörähtämisen sijaan ruudun yläreunasta putoaa pelialueelle tiiliä. Jos jotkin tiilet muodostavat voittokuvion, kyseiset tiilet räjähtävät pois ja tilalle putoaa uusia tiiliä. Jos nekin muodostavat voittokuvion, räjähtävät nekin pois ja niin edelleen. Mitä enemmän räjähdyksiä, sitä isommat voitot ja sitä villimmän voitontanssin esittää ruudun reunassa seisoskeleva Gonzo.

Dead or Alive on viiden rullan ja 9 voittolinjan peli. Eroa Kulta-Jaskaan on siis tasan yhden voittolinjan verran. Kulta-Jaskan tapaan Dead or Alivessa voi voittaa vapaapelejä. Dead or Aliven bonuspeli on jokeripyöräytykset: ruudulle jää pysyvästi jokerimerkkejä (etsintäkuulutettujen julisteita), jotka pysyvät paikallaan tietyn pyöräytysmäärän ajan. Jokerimerkit korvaavat voittolinjalla minkä tahansa muun merkin, joten jokeripyöräytysten aikana voittaa takuuvarmasti isoja potteja.