Nettibingo

Tiesitkö, että nettibingo on tällä hetkellä netin nopeimmin suosiotaan kasvattava rahapeli? Vauhdikas peli, jonka oppii hetkessä ja jossa voi voittaa hieman ylimääräistä taskunpohjalle on kaikkien mieleen.

Nettibingo on hyvin samankaltaista kuin tavallisten bingohallien bingo. Jaossa on kuitenkin oikeaa rahaa, eikä mitään kahvipaketteja. Pelaaminen on nopeampaa ja bingopelejä on useampia erilaisia. Halutessaan nettibingossakin voi jutustella muiden pelaajien kanssa, mutta aivan yhtä hyvin voi pelata ihan omassa rauhassa – kummin vain haluaa.

Bingohalli
Bonus
Tähdet
Arvostelu
Pelaa
mariabingo50 € 5/5MariaBingoPelaa >
betsson150 € 4.5/5BetssonPelaa >
unibet200 € 4.5/5UnibetPelaa >

Mariabingo – Suomen paras nettibingo

MariaBingon pelimaailma on ystävällinen niin uudelle pelaajalle kuin vanhalle konkarillekin. Raha ei ole täällä pääasiassa, vaan tärkeää on kaikkien viihtyminen ja hyvä tunnelma. Ja tietysti isot voitot.

MariaBingo on paras nettibingo suomalaisille pelaajille. Se on suurin ja (suomalaista) peliseuraa löytää aina. Lisäksi MariaBingon ohjelmisto on hyvä, pelaaminen onnistuu vaivatta vaikka täydeltä tietokoneummikoltakin.

MariaBingossa ensimmäinen talletus tuplataan 150 euroon asti. MariaBingon peliyhteisö on laajempi ja aktiivisempi kuin muilla suomenkielisillä nettibingoilla. Tästä lisää MariaBingo arvostelussamme.

Parhaat palat:

 • Suomenkielinen
 • Asiakaspalvelukin on suomenkielinen
 • Rahan voi tallettaa verkkopankkimaksulla
 • Voitot saa nostettua suoraan pankkitilille

> Tästä Mariabingoon

Betsson Bingo – Toimiva kokonaisuus

Betsson Bingo on hieman erilainen bingohalli: se tarjoaa tavallista nettibingoa kuten muutkin bingohallit, mutta mielenkiintoisten lisukkeiden kera. Betssonilla yhteisöllisyys ei ole samalla tasolla kuin Mariassa, mutta jännitystä on senkin edestä.

Tavallisen nettibingon lisäksi Betsson Bingosta löytyy:

 • Turbo Bingo, jossa ensimmäisenä yhdellä rivillä bingon huutava voittaa kaiken.
 • Tombala on 90 pallon bingopeli, jota et muualta löydä.
 • Eurobingo on 90 pallon nettibingo, jossa jokaiken pelikortti eli -kuponki maksaa vain 5 senttiä.
 • JP Trip, jossa palkintona on matkalahjakortti unelmamatkakohteeseen. Arvo 5 000 euroa.

> Tästä Betssoniin

Miten nettibingoa pelataan

Jos haluat alkaa pelata nettibingoa heti, ei siihen ole mitään estettä. Pelitilin avaaminen mihin tahansa suosittuun bingohuoneeseen vie vain minuutin. Tilin avaamisen jälkeen voit kokeilla pelaamista ilmaiseksi. Jos tykästyit bingohalliin, siirrät rahaa pelitilillesi (tämä onnistuu ihan normaalilla maksulla nettipankissa) ja pelaaminen voi alkaa.

Pikaopas nettibingoon:

 1. Valitse haluamasi pelipaikka. Suomalaiset suosivat eniten Mariabingoa
 2. Rekisteröidy käyttäjäksi täyttämällä pyydetyt tiedot. Henkilötiedot kysytään suhteellisen tarkkaan, sillä pelissä voi voittaa oikeaa rahaa
 3. Kokeile pelejä ilmaiseksi, niin saat tuntumaa nettibingoon
 4. Talleta rahaa pelitilillesi.
 5. Nyt olet valmis pelaamaan bingoa!

Bingo bonukset

Bingohallit tarjoavat usein bonuksia oikealla rahalla pelaaville pelaajille.

Bonukset ovat ylimääräistä rahaa, jota tallettaneet pelaajat saavat talletustaan vastaan. Yleinen bonus on 100% talletusbonus, eli kun talletat vaikkapa 50€, saat saman verran lisää rahaa.

Uusille pelaajille nettibingon bonukset ovat helpoin tapa kasvattaa pelisaldoa heti alkuun – eikä ihme, sillä kelpaahan ilmainen raha yleensä kaikille.

Nettibingon strategia

Nettibingo on täynnä mahdollisuuksia. Kun pelin suosio lähti todelliseen nousuun, alkoivat pelitaktikot kehitellä erilaisia taktiikoita ja strategioita, jotta voittaisivat useammin. Myös sinä voit ottaa ohjeista vaarin ja hyödyntää muutamaa pientä vinkkiä.

Vinkki nettibingoon
Nettibingo ei välttämättä ole täysin onnenpeliä. Matemaatikko Joseph E. Granville on sitä mieltä, että jokainen bingopeli seuraa tietynlaista kuviota ja noudattamalla niitä voit voittaa todennäköisyydet.

Tuntuu kummalta väittää näin, kun ainoa mihin voit vaikuttaa, on bingokortin valinta. Granville havaitsikin, että pelkkä uusien pelikorttien ostaminen on huono tapa maksimoida voittomahdollisuuksia.

Granvillen havaintojen mukaan satunnaisuus on tärkeä sana nettibingossa. Todennäköisyydet jokaiselle pallolle pelin alussa ovat 1/75, eli jakauma on yhdenvertainen. Granvillen ajatusten mukaan täytyy ensin huomioida seuraavat asiat:

 1. On olemassa samansuuruinen määrä palloja jotka päättyvät ykköseen, kakkoseen, kolmoseen, neloseen ja niin edelleen.
 2. On olemassa samansuuruinen määrä parillisia ja parittomia palloja
 3. On olemassa tasapaino isojen ja pienten numeroiden välillä

Näiden “lakien” johdosta sinun tulisi valita kortit, joissa on erilaiset viimeiset numerot.

Tarkkaile palloja. 10 ensimmäistä arvottua numeroa yleensä muodostavat mielenkiintoisen kuvion: Niiden viimeiset numerot ovat kumma kyllä, useimmiten erilaiset. Ensimmäiset kymmenen palloa päätyvät erilaiseen viimeiseen numeroon 60 prosentin todennäköisyydellä. Tosin seitsemännen pallon jälkeen on olemassa suurempi mahdollisuus, että viimeiset numerot tuplaantuvat loppua kohti.

Lue lisää aiheesta