Nettipokeri

Sillä, missä pelaat nettipokeria, on väliä. Eri pokerisivut haalivat pelaajansa eri lähteistä, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että eri sivuilla pelaa eri tasoisia pelaajia. Pokerissa voitot tulevat omasta hyvästä pelistä ja vastustajien virheistä: mitä helpommat vastustajat, sitä enemmän voitat.

Lisäksi pokerihuoneen tulee olla verovapaa, sillä eihän kukaan haluaisi maksaa jopa puolia voitoistaan verottajalle. Suomenkielisyys ja talletusten toimiminen nettipankin kautta ovat plussaa.

Kolme parasta vaihtoehtoa helppoihin voittoihin

Casino
Verovapaa
Tähdet
Verkko
Pelaa
betssonKyllä 4.5/5OnGame, EntractionPelaa >
partypokerKyllä 4.5/5ItsenäinenPelaa >

Nettipokerin valitsemisesta

Oikean nettipokerin valitsemisessa on omat niksinsä. Tässä pari asiaa jotka kannattaa huomioida.

Bonukset
Se, kannattaako talletusbonuksista välittää, riippuu millä tasolla olet. Jos olet aloittelija, voit unohtaa bonukset, sillä niiden kotiuttaminen vaatii aktiivista pelaamista melko isoilla panoksilla (ainoa poikkeus on Everest Pokerin 400$ bonus). Jos taas pelaat bonusten kotiuttamiseen sopivilla panoksilla, hyvä bonus voi jopa moninkertaistaa voitot.

Vältä turhia veroja
Suomen lainsäädännön mukaan Euroopan talousalueella sijaitsevista pokerihuoneista ansaitut voitot ovat verovapaat. Nettipokerissa tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että pokerihuoneeksi kannattaa aina valita veroton sivu, sillä verojen maksaminen puolittaisi voitot. Kaikki tämän sivun pokerihuoneet ovat verottomia.

Itsenäinen vai verkkoon kuuluva nettipokeri?
Nettipokerissa on kahdenlaisia pokerihuoneita: itsenäisiä ja pokeriverkkoon kuuluvia. Itsenäisellä pokerihuoneella pelaa vain juuri kyseisen sivun pelaajia. Pokeriverkot ovat järjestely, jossa usea pokerisivu jakaa samat pelit: pelasipa millä tahansa kyseisen pokeriverkon sivulla, pelaa aina samoissa pöydissä. Listan sivuista Everest Poker ja Party Poker ovat itsenäisiä, Betsson kuuluu pokeriverkkoon.

Tarkemmin listan pokerihuoneista

Betsson Poker

Betsson Poker on perinteinen suomalaisten suosikki. Kokonaan suomenkielinen sivusto, nettipankissa omilla pankkitunnuksilla talletettavat rahat ja nopeat voittojen maksut ovat tärkeitä syitä suosioon. Tärkein syy kaikista taitaa kuitenkin olla, että Betssonissa vastustajat ovat erityisen helposti jallitettavissa.

Betsson Pokerin erikoisin piirre on, että se toimii kahdessa pokeriverkossa yhtä aikaa. Normaalin Betsson Pokerin puolella pelataan suuressa OnGame-pokeriverkossa ja Betsson Euro Tablesin puolella pelataan pienemmässä Entraction-verkossa.

Pelaajalle kaksi verkkoa on mainio ratkaisu. Samaa pelitiliä käyttäen voi vapaasti pelata kummalla puolella vaan sen mukaan, kummassa on juuri sillä hetkellä tuottoisammat pelit.

> Tästä Betssoniin

Party Poker

Koolla on väliä, ainakin kun kyse on pokerista. Party Poker on Euroopan suurin pokerihuone, mikä näkyy ja tuntuu: Party Pokerista löytyy mihin kellon aikaan tahansa yli 10 000 nettipokerin pelaajaa.

Suuri pelaajamäärä takaa, että Party Pokerissa pääsee aina pelaamaan juuri sitä pokeripeliä juuri niillä panoksilla kuin haluaa. On ihan sama haluaako pelata Texas Holdemia, Omahaa tai vaikka erikoisempaa 7 Card Studia, vastustajia löytyy aina.

Party Pokerin eurooppalaisuus takaa, että se on muiden tämän sivun pokerihuoneiden tapaan verovapaa. Pokerissa verovapaus on tärkeä juttu, sillä verollisilta pokerisivuilta tienatuista voitoista rahoista verottaja veisi jopa puolet. Eurooppalaisilla sivuilla pelatessa voitot puolestaan ovat verottomat.

> Tästä PartyPokeriin

Everest Poker

Everest Poker on aloittelijoiden paras valinta nettipokeriin. Sivuston pelit on erityisesti tarkoitettu aloittelijoille, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että Everestissä pelataan suhteessa enemmän pienten panosten pelejä kuin muualla. Everestin ohjelmistoon kuuluu myös interaktiivinen Texas Holdem -opetusohjelma, joka opettaa pelaamaan nettipokeria kädestä pitäen.

Everestissä aloittelijat on huomioitu myös heille sopivalla bonuksella. Yleensä nettipokerin bonukset tuovat rahaa vain isoilla panoksilla pelaaville, mutta Everestin talletuksen koosta riippumattoman 400$ bonuksen voi kotiuttaa aivan pienimmilläkin panoksilla.

Aloittelijaystävällinen sivusto, helppo bonus ja vielä helpommat vastustajat: Everestiä on helppo suositella.

> Tästä EverestPokeriin

Lue lisää aiheesta

Pelaa pokeriturnauksia ilmaiseksi.
Yksi parhaista vinkeistä nettipokeriin.
Parhaat niksit rakeback-diilin hankkimiseen.